Crème de la Crème

About

Välkommen till min webshop och världen av Crème de la Crème!

Min passion är att återanvända, utveckla och tillverka vackra inredningsdetaljer som passar såväl i offentlig miljö som i fina salongen eller fjällstugan. Kunderna representeras av den som vill ha något utöver det vanliga, en unik produkt som uppmärksammas i inredningssammanhang för god design och återbruk. Många av produkterna är unika och handgjorda av utvalda material, alltid noggrant komponerade. Det finns oftast bara en av varje.

På senare tid har det även börjat växa fram en del bilder, bilder som jag sedan låtit trycka upp på fint papper med akvarellkänsla av hög kvalitet och som säljs som print i min butik. I mitt sortiment finns också produkter jag låtit någon annan tillverka. Allt med tanke både på estetik och funktion. Och känslan förstås, känslan av Crème de la Crème.

Det finns också en fysisk Crème de la Crème-butik. På Centralvägen 8B i Rönninge söder om Stockholm samsas min egen formgivning med andra svenska formgivare, kläder, smycken, väskor och mycket mer. Allt från gåbort-presenten till exklusiva inredningsdetaljer. Det du finner här hittar du inte överallt. Följ butiken på https://www.facebook.com/cdlcbutiken

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!


Ida Överby

070-7327918

creme@delacreme.se